Fenerbahçe, dün yaptığı antrenman ile Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Milli takımdan dönen Kjaer, Mehmet Topal, Şener, Volkan Şen ve Moussa Sow arkadaşlarına katıldı. Sarı-Lacivertliler’de idman öncesi Dick Advocaat, öğrencilerini çevresine toplayarak bir konuşma yaptı.

İlk olarak görevi bırakacak olmasını hatırlatan Hollandalı teknik adam, “Ancak şunu unutmayın, bizler profesyoneliz. Ben ve sizler Fenerbahçe için elimizden gelen her şeyi yapmak zorundayız” dedi.

69 yaşındaki teknik adam, “Süper Lig’de kazanılması gereken 27 puan var. Şampiyonlar Ligi'ne katılma şansımız devam ediyor. Ancak son dönemde yaşadığımız kayıplar nedeniyle, yukarı sıralara çıkmaya çalışırken, takipçilerimizle aradaki fark kapandı. Bizim gibi bir takım için 4. sıra bile büyük başarısızlık. Bunun da altına düşmek sizlere yakışmaz” uyarısında bulundu.

Dick Advocaat, Türkiye Kupası’nı kazanmanın da kendileri için ‘olmazsa olmaz’ bir hale geldiğini belirtti. Tecrübeli teknik adam, “Milli aranın bize iyi geleceğini düşünüyorum. Şimdi en iyi şekilde Karabükspor maçına hazırlanarak, 3 puanı alıp yeni bir sayfa açalım” ifadeleriyle sözlerini tamamladı.

Fanatik