Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Lazar Markovic, Avrupa Ligi'nde iyi noktalara gelebilecek kapasiteye sahip olduklarını düşünüyor.

Sarı lacivertlileri Celtic maçında taşıyan ve 1-1 biten mücadelede ev sahibi ekibin golünü kaydeden Markovic, maçın ardından yaptığı açıklamada Diego'nun ikinci yarıda kırmızı kart görerek takımı 10 kişi bırakmasının kendilerini zorladığını vurguladı.

Yayıncı kuruluşa konuşan başarılı oyuncu, "Attığım golden ötürü mutluyum ama bu gece en önemli şey turu geçmiş olmamız. Kırmızı karttan sonra zorlandık ancak mücadelemizi sürdürdük. Kırmızı kartı da göz önünde bulundurursak 1-1 fena bir sonuç olmadı bizim için. Biz iyi bir takımız. Avrupa Ligi'nde iyi işler yapabilecek güçteyiz. Gelecek rakibi değil kendimizi düşünmeliyiz." sözlerini kullandı.

BA: İSPATLAMAM GEREKEN ŞEYLER VAR

Celtic karşısında bulduğu forma şansını iyi değerlendiren Abdoulaye Ba ise, "Sakatlıktan sonra bu maça çıkmak benim için pek kolay değildi. İspatlamam gereken şeylerin olduğunu düşünerek sahaya çıktım. Bu kulüp büyük bir kulüp. Biz de her maça bu düşünceyle çıkıyoruz. Oynamadığım zaman mutlu olmadığımı söyleyebilirim ama burada en önemli şey takımın başarısı. Ben de herkes gibi takımıma yardımcı olmaya çalışıyorum. Kalitemi göstermek istiyorum ama bir profesyonel olarak takımım için yedek kulübesinde olsam da çok çalışmam gerektiğini biliyorum." dedi.

Fenerbahçe, Avrupa Ligi A grubu'nu ikinci sırada tamamladı ve son 32 turunda yer almayı başardı.