Fenerbahçe'nin başkan adaylarından Ali Koç, TRT Spor'da 'Ali Koç'la Özel' programında açıklamalarda bulundu.

''WENGER İLE İLGİLİ BİR TASARRUFUMUZ YOK''

Fenerbahçe'nin Arsene Wenger ile adının anılması hakkında konuşan Ali Koç, ''Arsene Wenger ile ilgili bir çalışmamız yok. Benim çok yakın bir dostumla tatildeler. Bizim sportif direktör olarak belirlediğimiz kişi de, her gün Wenger ile konuşuyor. Arsene Wenger de belirleyeceğimiz teknik adamla ilgili görüş bildirecek.'' ifadelerini kullandı.

''LİSTEMİZDEKİ HOCALARIN 5 TANESİ TRANSFER OLDU''

Teknik direktör adaylarıyla ilgili gelen soruya da cevap veren Koç, ''Biz daha atak oynayan bir futbol felsefesi geliştirmeliyiz. Bunun için İngiltere'de bir çalışma yaptırdık. Listemizdeki hocaların 5 tanesi zaten transfer edildi. 4-5 tane daha var. Önce Aykut Kocaman ile görüşeceğiz, konuşacağız. Ondan sonra da kararımızı vereceğiz.'' şeklinde konuştu.

''HER GİTTİĞİMİZ YERDE ALEX'İ SORUYORLAR''

Seçim çalışmaları sırasında taraftarların kendisine sürekli Alex de Souza'yı sorduğunu söyleyen Ali Koç, ''Her gittiğim yerde Alex sorusu geliyor. Alex çok akıllı bir insan. Kendisini bu sektörde geliştirdiği takdirde, bir gün Fenerbahçe'nin teknik direktörü veya sportif direktörü olsa muhteşem olur. Rüya gibi olur.'' dedi.