Brezilya Milli Takımı'nın Dünya Kupası kadrosunda yer alması beklenen Giuliano için son transfer iddiası Almanya'dan geldi.

Bundesliga takımlarından Bayer Leverkusen'in Giuliano'yu transfer listesine aldığı iddia edildi.Kendilerine resmi bir teklifin gelmediğini belirten Sarı-Lacivertli yöneticiler ise 'Takımımızın en değerli oyuncusu elden çıkarmak gibi bir niyetimiz yok.' ifadelerini kullandıkları öğrenildi.

SAMANDIRA'NIN ÖZEL MİSAFİRLERİ 

Demir Grup Sivasspor mücadelesinin hazırlıklarını sürdüren Sarı-Lacivertli ekip dün yaptığı antrenmanda Çekmeköy Fenerbahçe Şubesi'nin davetlisi olarak tesislere gelen Hilal Karadeniz Eğitim Kurumları'ndaki otizmli futbol severlerde antrenmanı izledi.Fenerbahçe'li futbolcular antrenman öncesi misafirleri ile fotoğraf çektirdiler.

ALPER VE JANSSEN'DEN İYİ HABER GELDİ 

Fenerbahçe'de sağ arka üst adalesinde ağrısı olduğu için dinlendirilen Alper Potuk bugünden itibaren takımla çalışmalara başlayacak.Alper'in Sivasspor mücadelesinde oynamasında bir sakınca olmadığı ifade edildi.Sarı-Lacivertli ekipte Vincent Janssen'inde oynayabileceği belirtildi.