Aykut Kocaman döneminde yedek kulübesine mahkum olan F.Bahçe’nin Fransız yıldızı, Benfica karşısındaki ilk resmi maçta 11’deki yerini alacak. Cocu, Ayew ve Eljif’ten de vazgeçmiyor.

BENFİCA maçı öncesi F.Bahçe’nin kadrosu netleşmeye başladı. Teknik Direktör Cocu, bu önemli karşılaşmada Fransız yıldızı Valbuena’yı ilk 11’de oynatacak. Aykut Kocaman döneminde transfer edilmesine rağmen geçen sezonun büyük bölümünde yedek kulübesinde oturan Valbuena, yeni dönemde Kanarya’nın bankosu olma şansını yakalayacak. Benfica karşısında bu fırsatı iyi kullanması halinde de bütün sezon formasını koruma fırsatı yakalayacak.

STOPERLER DEĞİŞMİYOR

Sakat olan Aatif’ın yokluğunda Valbuena’nın yanı sıra 11’de forma giyecek bir başka oyuncu da Eljif Elmas. Yeni transfer Ayew de, Cocu’dan formayı alacak isimlerin başında geliyor. Isla da 11’e göz kırpanlardan. F.Bahçe’nin bu önemli mücadeleye Volkan Demirel, Isla, Skrtel, Neustadter, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Eljif Elmas, Giuliano, Alper Potuk, Valbuena, Ayew ilk 11’iyle çıkması bekleniyor.

Rekortmen Cocu!..

COCU, parlatıp sattığı oyuncularla son 10 yılda kulübüne en çok para kazandıran hocalar arasında 45. sırada geliyor. Hollandalı teknik adam bugüne kadar 25 futbolcudan kulüplerine 171 milyon euro kazandırdı. Şenol Güneş 114 milyon, Ertuğrul Sağlam 44.7 milyon, Terim ise 38.7 milyon euro kazandırdı.



Kaynak Akşam Spor