Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi D Grubu 5. hafta maçında Dinamo Zagreb'i konuk edecek. Teknik direktör Erwin Koeman ve futbolculardan Roman Neustadter, karşılaşma öncesi basın toplantısına katıldı.

Roman Neustadter: "Kariyer planım bu maçı kazanmak. 6 ay ya da 2 hafta sonrası umrumda değil. Takım olarak maç kazanamak, güvenimizi geri kazanmak istiyoruz. Şu an istediğimiz tek şey bu. Güvene ve galibiyete ihtiyacımız var. Takımı zor duruma düşürdük ve bu durumdan çıkartacak da biziz. Trabzonspor maçından önceki maçlarda iyi durumdaydık. Ancak Trabzonspor maçında düşüş yaşadık. Şansın da yanımızda olmadığını düşünüyorum. Bazı maçlarda 1-0 yapsaydık, kazanırdık ama olmadı. Umarım yarın başarırız."

Koeman'ın basın toplantısında öne çıkan cümleleri  şu şekilde;

"Gruptan çıkmak istiyoruz. Eğer mümkünse, bu yarın olsun istiyoruz. Oynayacak oyunculara güveniyorum. Ayew sakatsa, başka oyuncuya şans gelecek ve onun da bu şansı kullanması gerekir."

"3 Ağustos'ta göreve başladım. Sezonun başındaki 6-7 haftayı kaçırdım. Sezonun en önemli kısmı o ilk haftalardır. Çok şey gördüm ama basına konuşmak istemiyorum. Ama neler gördüğümü biliyorum."

"Herkes neler olacağını bilmek ister. Geleceğimi üstlerime sormanız gerekiyor. Neler olacağını göreceğiz ama şu anda buradayız. Bu takımı bir şekle sokabilmek için elimizden geleni yapıyoruz."

"Takımdaki gördüklerimle ilgili bir şey söylemeyeceğim, bu özel bir konu. Trabzonspor'a kaybettik, çözmek gereken durumlar var. Şimdi Avrupa'da bir maç oynayacağız, burada olmaya da ihtiyacımız var. Kazanmak için sahada olacağız.''