Kasımpaşa'yı konuk edecek olan Fenerbahçe'de adeta alarm verildi. UEFA Avrupa Ligi'nde Dinamo Zagreb ile golsüz berabere kalarak son 32 turuna çıkan Sarı-Lacivertliler, bir günlük aranın ardından Kasımpaşa maçının hazırlıklarına başladı. Antrenman öncesi öğrencilerini toplayan Erwin Koeman, "Avrupa'da istediğimizi aldık ama öncelikli hedefimiz lig… Bu zor durumdan ancak kazanarak çıkarız. Antrenman maçını bile kaybetmememiz gerekiyor" diye konuştu.

HATA YAPMA LÜKSÜMÜZ YOK

İşlerinin hiç kolay olmadığını aktaran Koeman, "Kasımpaşa şu an belki de ligin en iyi futbol oynayan ekiplerinden birisi. Ritimleri çok yüksek. Puan durumundaki yerleri ortada. İşimiz kolay değil. Oyun disiplininden koptuğumuz an cezasını keserler. Rakibimiz kaptıkları toplarla çok hızlı çıkan bir ekip basit top kayıpları başımıza bela olur. Rakibe geniş alan vermemeliyiz. Hata yapma lüksümüz yok. Saha içinde yardımlaştırmayı bırakmamalı ve topu koşturmalıyız" dedi.

GOL ATMALIYIZ

Oyunculara hatalarını anlatan Hollandalı teknik adam, "Pozisyonlar üretiyoruz ancak gol atmakta zorlanıyoruz. Kazanmak için gol atmak zorundasınız. Takım halinde oynamalıyız. Kendi sahamızda oynayacağımız için avantaj bizde. Taraftarlarımız gerekeni yapıyor zaten. Çok iyi konsantre olup, taraftarımıza güzel bir futbol seyrettirip ve kazanmalıyız. Devre arasına kadar 4'ü lig olmak üzere 7 maçımız kaldı. Bu maçları kazanarak lig arasına en iyi şekilde girmeliyiz" ifadelerini kullandı.


Kaynak:Güneş