58 yaşındaki teknik adam Ersun Yanal'ın vedası sonrası Süper Lig ekibi Fenerbahçe'de teknik direktör arayışları başladı. Alman ekolünü düşünen Sarı Lacivertli yönetimin adayları arasında ismi geçen 48 yaşındaki Hırvat teknik direktör Niko Kovac'tan ilginç bir mesaj geldi. 

Bundesliga ekibi Bayern Münih, Eintracht Frankfurt ve Salzburg gibi Almanya ve Avusturya takımlarında görev yapan Kovac; 3 Kasım 2019'dan beri bir kulüpte görev almıyor.

Öte yandan son günlerde bazı Alman gazetecilerle bir araya gelen 48 yaşındaki hoca Niko Kovac'ın şu ifadeleri kullandığı belirtildi;  "Yeniden sahaya dönmek istiyorum. Futbola dönmeye hazırım. O heyecanı yeniden duyabilecek durumdayım. 2020 yaz döneminde bir kulüple başlamayı düşünüyorum. Şu anda bir teklif yok ya da takım ismi. Ben hazırlıklar yapıyorum. Her şeyi inceliyorum, tüm maçları takip ediyorum" 

Hırvat teknik direktörün sadece Almanya Bundesliga değil Avrupa'nın tüm ülkelerinden gelecek tekliflere sıcak baktığı öğrenildi.

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'de de başta Roger Schmidt, Erol Bulut, Tayfun Korkut, Bruno Labbadia gibi isimlerle beraber Niko Kovac'ın adı listede yer alıyor.. 

Kaynak: İnternet Spor