Bu sezonu Fenerbahçe’nin U21 takımında geçiren Milos Krasic’in adı son dönemde ülkesi Sırbistan’ın köklü kulüplerinden Partizan ile anılıyor. 30 yaşındaki kanat oyuncusu geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada herhangi bir kulüple görüşmediğini söylese de hakkındaki transfer iddiaları gün geçtikçe artıyor.

Sırp basınında yer alan habere göre Partizan’ın ardından bir diğer köklü kulüp Kızılyıldız da Krasic ile ilgilenmeye başladı. Fakat iki kulüp için de tek sorunun oyuncunun yıllık kazandığı 2.5 milyon euro olduğu belirtiliyor.

Haberde transfer için bu iki ekipten Kızılyıldız'ın daha avantajlı olduğu savunuldu. Buna gerekçe olaraksa Kızılyıldız Teknik Direktörü Miodrag Bozovic’in Krasic’i geçen sezon Lokomotiv Moskova’ya getirmek istemesi gösterildi. Krasic bu teklifi, eski kulübü CSKA’ya saygısından dolayı reddetmişti.

Krasic ayrıca futbol hayatına Kızılyıldız altyapısında başlamış fakat daha sonrasında teknik heyetin bir hatası sonrası 13 yaşında Vojvodina’ya transfer olmuştu.

Fenerbahçe'de kalabilir mi?

Krasic'in Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 2016'da sona eriyor. Sırp oyuncu geçtiğimiz günlerde verdiği röportajda takımda kalabileceğinin sinyallerini vermişti.

*Ajansspor