Geçtiğimiz sezonun tamamını oynamadan, A takımdan ayrı antrenman yaparak geçirirken, ücretini de alan Krasic, yabancı sınırının kalkması ve yeni teknik direktör Pereira’nın şans vermesiyle as kadroyla çalışmalarını sürdürüyor.

Portekizli teknik adamın, “Sana karşı önyargım yok. Kendini göstermeye çalış” dediği Sırp futbolcu, yeni sezon antrenmanlarının en hırslı isimlerinden biri olarak dikkat çekiyor. Ciddi bir taliplisi bulunmayan ancak kulübe maliyeti yüksek olan Krasic’in Fenerbahahçe’de kalıp kalmayacağı önümüzdeki günlerde kesinlik kazanacak.

FENERBAHÇE HIZ KESMİYOR
Rakiplerden çok önce yeni sezon hazırlıklarına başlayan Fenerbahçe, yüksek tempoyla çalışmalarını sürdürüyor. Teknik direktör Pereira yönetiminde dün yapılan antrenman saat 10.00’da başladı ve 1 saat 45 dakika sürdü. Milli takımlara gittikleri için sezonu geç kapatan ve bu nedenle tatilleri süren oyuncular çalışmalara daha sonra katılacak. Sarı lacivertliler, hazırlıklarına bugün yapacakları çift idmanla devam edecek.

HIZLI OYNA HEP HÜCUMU DÜŞÜN!
Fenerbahçe’ye imza attığında, agresif, savaşan ve koşan bir takım yaratmak istediğini söyleyen yeni teknik direktör Vitor Pereira, antrenmanlarda da buna göre çalışmalar yaptırıyor, oyuncularını hep bu şekilde yönlendiriyor.

Portekizli teknik direktör, dünkü çalışmada yaptırdığı maçlarda, futbolcularından sürekli rakip kaleyi düşünmelerini isterken, buna uygun oynamayanlara uyarılarda bulundu. Pereira, savunmadan hızlı çıkılıp, doğrudan hücum bölgesine geçilmesinin önemine vurgu yaptı.