Ara transfer döneminin son bulmasına kısa bir süre kala , transfer dedikodularının ardı arkası kesilmiyor.

Van Persie ve Fernandao'nun dönüşümlü olarak tek forvet görevini üstlendiği hücum bölgesi için bugün farklı bir iddia atıldı. O da şu sıralar ülkesinde Corinthias forması giyen ALEXANDRE PATO!

Alexandre Pato'ya Milan'da "Shevchenko'nun 7 numarası" verildi ve bu ondan beklentilerin çok fazla olduğunu açıkça gösterdi. Pato ise ilk çıktığı maçta Napoli'ye Milan'da ki ilk golünü atarak ondan gelen beklentileri karşılayabileceğini gösterdi. Ayrıca Pato, İngiltere'nin "Times" Gazete'sinde ki "Dünya'nın 25 Genç Yetenekleri" arasında gösterilmektedir. Ancak Pato Milan Yıllarında sakatlık ve bir türlü istenileni veremediğinden dolayı 2013 yaz transfer döneminde 15 milyon € transfer bedeliyle Corinthians'a transfer olmuştu.

Kurucumuz Levent Ümit Erol bu transfer hakkındaki iddilara şu şekilde yanıt verdi : "Fenerbahçeli spor severlerin merakla beklediği isimler var , ancak bu isim kesinlikle Alexandre Pato olmayacak".

Bunun yanı sıra Fenerbahçe Abdoulaye Ba'nın sakatlığı sonrası stoper bölgesinde yaşanan eksikliği , stoper transferi ile giderecek haberlerine Kurucumuz Levent Ümit Erol "Fenerbahçe bu bölgeye transfer yapmayacak" yanıtını verdi. Fenerbahçe'nin bu bölgede Mehmet Topal , Kadlec gibi alternatif isimleri bulunuyor. Sezon başında takıma kiralık olarak katılan Ba , sezon içerisinde buna benzer sakatlıklar yaşayarak takımını sahada yalnız bırakmıştı.

Söz konusu bölgeye yapılacak transferin , Juventus'un 28 yaşındaki Uruguaylı stoperi Martin Caceres olacağı ve ara transferde kadroya katılacağı iddiaları spor medyasını meşgul ediyordu. Kurucumuzun açıklamalarından sonra Martin Caceres iddiaları çürümüş oldu.

Levent Ümit Erol / Sporundibi.com ÖZEL HABER