Liverpool, Sırp yıldızın İstanbul’daki gelişiminden ve takımdaki rolünden memnun. Teknik direktör Jurgen Klopp da Markovic’in dönmesini istiyor
Fenerbahçe ara transferi sessiz kapatırken, sarı-lacivertlilerde durumu en çok merak edilen isim Sırp sağ kanat oyuncusu Lazar Markovic… Liverpool’dan sezon sonuna kadar kiralanan, sözleşmesinde satın alma opsiyonu bulunmayan Markovic’in bonservisinin alınıp alınmayacağı taraftarın sık sorduğu sorulardan biri. İngilizler, Markovic’in İstanbul’daki gelişiminden, takımdaki rolü ve aldığı süreden bir hayli memnun.

İSTANBUL’A GELEREK İZLİYORLAR

Liverpool teknik heyeti, İstanbul’daki her maça bir temsilcisini gönderiyor ve oyuncusunu yerinde izletiyor. Bunun yanı sıra Markovic’le her hafta yapılan görüşmelerde futbolcunun antrenman programı da yakından takip ediliyor. Başta Jurgen Klopp olmak üzere teknik heyetin tamamı Markovic’in geri dönmesini istiyor. Fenerbahçe yönetiminin Markovic’in geleceğiyle ilgili yaptığı yorum ise şu: “Sezon başında satın alma opsiyonu koydurmak için çok uğraştık ama kabul etmediler. Böyle oynamaya devam ederse 25 milyon Euro teklif etsek yine satmazlar. Performansından çok memnunlar.”

İKİ GOLLE 4 PUAN GETİRDİ

Markovic F.Bahçe formasıyla iki gol bulurken birini Türkiye Kupası’nda 1-0 kazandıkları Tuzla maçında attı. Sırp yıldız, 1-1 biten Celtic maçında da gol perdesini açan isimdi.