Yeni yönetim ve yeni teknik ekiple beraber 4 yıldır hasreti çekilen Süper Lig şampiyonluğunu bu yıl yaşamak isteyen Fenerbahçe, güçlü bir kadro kurma çalışmalarını sürdürüyor.

Hücum hattını sağ kanatta forma giymesi beklenen Andre Ayew ile takviye eden sarı-lacivertli takımın en az birer santrfor ve stoper takviyesi yapmasına kesin gözüyle bakılırken, şartların uyması halinde bir de orta saha oyuncusu alınabileceği öğrenildi. Listenin başında Aykut Kocaman'ın transferini çok istediği isim de var. İşte Fenerbahçe’nin transfer arayışında olduğu bölgeler için Ada’da öne çıkan alternatifler...

Geçen sezon Tottenham’dan Vincent Janssen’i kiralayan Fenerbahçe yeni golcüsünü de aynı yöntemle kadrosuna katacak. FFP nedeniyle bonservis harcaması zor görünen Cocu’nun takımının bu mevki için ise alabileceği oyuncu havuzu oldukça geniş.

Chelsea’nin geçen sezon kiralık olarak başka takımlara yolladığı Tammy Abraham ve Michy Batshuayi ikilisinden en az birini yeniden kiralamasına kesin gözüyle bakılıyor.

Geçtiğimiz sezon Aykut Kocaman'ın transferini çok istediği ve Arsenal'de kadroda düşünülmeyen Lucas Perez de listenin ilk sıralarında. Ama bu transferde sarı-lacivertlilerin rakibi olacak.

Dış basında yer alan habere göre; yaz transfer döneminde Fenerbahçe'nin elinden Jack Wilshere ve Balbuena'yı kaparak sarı-lacivertlilerin transfer dönemindeki eceli olan West Ham United'da, Lucas Perez'i kadrosuna katmak istiyor.

Liverpool’un adı Fenerbahçe ile anılan oyuncusu Divock Origi ve Tottenham’dan Vincent Janssen ile Fernando Llorente de diğer alternatifler.

Chelsea’de Hazard ve Hudson-Odoi’nin gerisinde kalması beklenen Lucas Piazon da Fenerbahçe’nin hücum hattına zenginlik katabilecek bir oyuncu olarak öne çıkıyor.

Kaynak - Türkiye