Süper Lig'de şampiyonluk iddiasını sürdüren Fenerbahçe bugün sahasında Gaziantep FK'yı ağırlayacak. Ülker Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak karşılaşmada hakem Mete Kalkavan düdük çalacak.

Geçtiğimiz hafta Yeni Malatyaspor deplasmanında 2 puan bırakan Sarı Lacivertli takım, sahasında kazanarak zirve takibini sürdürmek istiyor.

Öte yandan Fenerbahçe, Gaziantep mücadelesinde 3 futbolcusundan yararlanamayacak. Sarı Lacivertli ekipte tedavisi devam eden Sadık Çiftpınar'ın yanı sıra takımdan ayrı çalışan Diego Perotti ve Mesut Özil, forma giyemeyecek.

Bu oyuncuların yanı sıra Nazım Sangare'nin durumuna maç saatinde teknik sorumlu Emre Belözoğlu karar verecek.

Fenerbahçe'de sarı kart ceza sınırında bulunan Caner Erkin, Pelkas, İrfan Can, Sosa, Tisserand, Serdar Aziz ve Sinan Gümüş, bu akşam da sarı kart görmeleri durumunda ligin 35. haftasındaki Medipol Başakşehir maçında sahada yer alamayacak.

Denizlispor karşılaşmasında Sinan Gümüş'ü kanatta deneyen Belözoğlu, Malatyaspor maçında ise Pelkas'ı kenara çekip İrfan Can'ı sahaya sürmüştü. Şimdi de Gustavo ya da Ozan'dan biri kesin olarak kulübede bekleyecek.

Takımın özellikle orta sahada ciddi sıkıntı yaşadığını düşünen teknik heyet, çalışmalarda ısrarla pas oyunu üzerinde duruyordu. Bu nedenle top tekniği daha yüksek isimlerin ilk 11'e girmesi bekleniyor.

Ayrıca Fenerbahçe'nin bu sezon ligde 19 topu direklerden dönerken, son olarak Malatyaspor maçında 2 kez direğe takılan Sarı Lacivertli takım söz konusu karşılaşmalarda 7 puan kaybetti.

Fenerbahçe, Kadıköy'de oynadığı son 5 maçta 1 kez galip geldi. (3M/1B). Gaziantep FK ise deplasmanda 8 maçtır kazanamıyor. (5M/3B).

İŞTE FENERBAHÇE'NİN GAZİANTEP FK MAÇI MUHTEMEL 11'İ

Altay Bayındır

Gökhan Gönül

Serdar Aziz

Szalai

Caner Erkin

Ozan Tufan

Sosa

Mert Hakan Yandaş

Valencia

Pelkas

Samatta

Kaynak: Fotomaç