“Fenerbahçe’nin büyüklüğü tartışılmaz”
“Çok mutluyum. Fenerbahçe’nin büyüklüğünü biliyorum. Fenerbahçe hakkında her konuda bilgi sahibiyim ve böyle büyük bir kulüpte olduğum için çok mutluyum.”
“Fenerbahçe formasını giyecek olmaktan dolayı çok mutluyum”
“Başka seçenekler de vardı. Beni isteyen başka kulüpler de vardı. Fenerbahçe ismini duyduğumda ben bu kulübün çok büyük olduğunu biliyordum. Bu teklif gelince de hemen evet dedim. Doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum. Gerçek anlamda burada olmaktan dolayı çok ama çok mutluyum.”
“Bu forma altında şampiyonluk yaşamak istiyorum”
“Bu sezon ile ilgili olarak Fenerbahçe forması altında çok sayıda gol atmak istediğimi belirtmek istiyorum. Şampiyonluk yaşamak ve takım arkadaşlarımla birlikte iyi bir oyun sergilemek istiyorum.”
“Önceliğim atacağım gollerle taraftarı mutlu etmek”
“Aslında şu anda 1 yıl sonraki hedeflerimi bilmiyorum. Öncelikli hedefim buradaki taraftarı mutlu etmek. Çok sayıda gol atmak istiyorum. 1 yılın sonunda geleceğim ile ilgili karar alacağım.”
“Vitor Pereira benim için önemli bir isim”
“Ben hocamızı biliyorum ve tanıyorum. Burada olma sebeplerimden biri de Vitor Pereira’nın Fenerbahçe’de olmasıdır. Ben antrenörlerin oyuncular için önemli bir nokta olduğunu düşünüyorum. Onunla konuşma fırsatı da buldum ve kendisini geçmişten de tanıyorum. Vitor Pereira, iyi bir hoca ve iyi bir insan.”
“Obradovic kalitesini ispatlamış bir koç”
“Zeljko Obradovic’i annem tanıyor diyebilirim. Ben kişisel olarak tanışmadım ama umarım tanışırım. Ama Obradovic’i Partizan’dan biliyorum. Ben aynı zamanda basketbolu da yakından takip eden bir futbolcuyum. Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımının oyuncusu Bogdan Bogdanoviç de çok yakın arkadaşım. Obradovic çok kaliteli ve çok başarılı bir koç.” 
“Fenerbahçe hakkında her şeyi biliyorum”
“Fenerbahçe’de forma giymiş Sırp kökenli oyuncularla konuşma zamanım olmadı. Ama ben Fenerbahçe hakkında her şeyi biliyorum. Bundan sonraki dönemlerde geçmişte Fenerbahçe’de forma giymiş bu oyuncularla konuşacağım.”
“Taraftarımız beni izlesin”
 “Taraftarlar benim hızlı ve iyi dripling yapan bir oyuncu olduğumu söylüyor. Bunları duymak da tabii beni mutlu ediyor. Ama ben şu an tek şey diyorum; o da, taraftarlar beni izlesin ve görsünler.”
“A Milli takımda kalıcı olmayı istiyorum”
“Şimdiye kadar 20-25 kadar maça çıktım. Bunun yanında 5 gol de kaydettim. Ülkem adına çok mutluyum. Milli takımda kalıcı olmak istiyorum. Her zaman A takımın oyuncusu olmak istiyorum. Aynı zamanda çok sayıda gol de atmak istiyorum.”
“Fransa ve Ermenistan maçlarını kazanacağız”
“Grubumuzda Fransa ve Ermenistan ile karşılaşacağız. Umarım her iki maçtan da galip ayrılırız. Özellikle de Fransa  maçının zor olacağına inanıyorum ama biz o iki maçı da kazanmak istiyoruz.” 
“Zor ama kaliteli bir lige geldiğimi biliyorum"
“Türkiye Ligi hakkında her şeyi biliyorum. Bu ligin yapısı ve zorluğu hakkında bilgi sahibiyim. Türkiye Ligi’ni yakından takip ediyorum. Bu ligde oynamış çok sayıda arkadaşım da var ve gerekli bilgileri onlardan aldım. Umarım her şey çok güzel olur. Zorlu bir ligde oynayacağımı biliyorum.”
“Büyük maçlarda oynamak her futbolcunun hayalidir”
“Fenerbahçe-Galatasaray arasında oynanan müsabakaların çok popüler olduğunu biliyorum. Hemen hemen Partizan-Kızılyıldız derbisiyle aynı diyebilirim. Bunlar büyük maçlar ve büyük karşılaşmalar. Her anlamda futbolcuyu heyecanlandıran derbilerdir.”
“Avrupa’nın en iyi Stadyumlarından birinde oynayacağım”
“Stadımızı gördüm ve harika bir atmosfere sahip. Avrupa’nın en iyi Stadyumlarından biri olduğunu düşünüyorum. Bu Stadyumda oynamak için sabırsızlanıyorum.” 
“Tam anlamıyla bir sporcuyum”
“Ağabeyim de futbolcu ve Belçika’da oynuyor. Hobilerim arasında ise özellikle basketbola karşı bir sempatim olduğunu söyleyebilrim. Masa Tenisi de oynamayı da seviyorum. Bu anlamda ben tam bir sporcu olarak kendimi tanımlıyorum. Bunun yanı sıra küçük yaştayken de idolüm Brezilyalı Ronaldo idi. Şu anda bir idolüm yok. Bütün futbolcuları izlemekten keyif alıyorum.”
“FBYandex çok önemli bir proje”
“Fenerbahçe Yandex’in harika bir proje olduğunu söyleyebilirim. Tüm Fenerbahçe taraftarlarının bu arama motorlarını kullanmaları gerektiğini düşünüyorum. Gerçekten kulüp için önemli bir proje. Herkesin destek olması gerekiyor.”
“Şampiyonluk sevincini taraftarımızla yaşamak istiyorum”
“Ben buradayım çünkü şampiyon olmak istiyorum. Fenerbahçe taraftarını mutlu etmek istiyorum. Atacağım gollerle hem takımıma katkı sağlamak, hem de taraftarlarımızı sevindirmek istiyorum.”