Aatif Chahechouhe, Gregory van der Wiel ve Roman Neustadter ile anlaşan Fenerbahçe, bir bombası daha patlattı. Liverpool'un Slovak stoperi Martin Skrtel ile her konuda anlaştı. Defans bölgesine katkı yapmayı planlayan Fenerbahçe son olarak Liverpool forması giyen 31 yaşındaki stoper Martin Skrtel için İngiltere'ye çıkarma yaptı. Hem tatil hem de Martin Skrtel transferi için Londra'ya giden Başkan Aziz Yıldırım, İngiliz kulübü yöneticileri ile dün bir araya geldi ve bonservis ücreti konusunda her konuda anlaşmaya vardı. UEFA'nın mali kuralları gereği oyuncu satmadan bonservis bedelli transfer yapamayan Fenerbahçe, Nani'nin 8,5 milyon Euro bonservis bedeliyle Valencia'ya gitmesinin ardından Skrtel'i kadrosuna kattı.

BU SEZON LİVERPOOL'DA 28 MAÇA ÇIKTI
Fenerbahçe bu hafta içinde Sktrel'i İstanbul'a getirerek resmi sözleşme imzalayacak. Skrtel'in kısa bir tatil yaptıktan sonra takıma katılacağı öğrenildi. Slovakya Milli Takımı ile EURO 2016'da mücadele eden tecrübeli stoper geçen sezon Liverpool forması ile 28 maça çıkmıştı. Fenerbahçe teknik heyetinin Skrtel-Kjaer ikilisini ilk 11'de Neustadter'in de yedek olarak düşünüldüğü belirlendi. Ancak hazırlık dönemindeki çalışmalar belirleyici olacak.

SAVUNMASINI SAĞLAMA ALDI!
F.Bahçe, sağ beke Van Der Wiel, stopere ise Neustadter'i transfer etti... Skrtel de an meselesi... Yeni sezonda Fenerbahçe'nin defansı baştan aşağıya değişmiş olacak.