Takımdan ayrılacağı konuşulan Danny Rose, Toby Alderweireld, Moussa Dembele ve Fenerbahçe ile anılan Moussa Sissoko ile ilgili gelen sorular sonrası Pochettino, "Tüm oyuncular burada kalacak şekilde onlarla ilgileniyorum. Yarın ya da sonraki gün, takımdan ayrılacak biri olmayacak. Bu isimler değil sadece, diğer tüm oyuncular için de konuşuyorum. Belki cumartesi günü bize bir teklif gelir ve biz de bunu elbette düşünürüz ama eğer cezbedici bir teklif olmazsa kabul etmeyiz." cevabını verdi.


Arjantinli teknik adam, "Siz farklı farklı isimlere odaklanıyorsunuz. Ancak, biz ise bu takımı nasıl daha iyi yaparız sorusuna cevap arıyoruz. Hangi oyuncu daha çok hak ediyorsa onu oynatıyor ve tüm oyuncuları geliştirmeye çalışıyoruz." diyerek sözlerini noktaladı.

İNGİLİZ BASINI: "F.BAHÇE KİRALAMA TEKLİFİ YAPTI!"

İngiliz gazetesi The Sun'da yer alan habere göre; Fenerbahçe, Tottenham'da forma giyen Fransız orta saha Moussa Sissoko için satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yaptı.

Transferde hareketli günler geçiren sarı-lacivertli ekip, Giuliano'yu Al Nassr'a, Josef De Souza'ya ise Al Ahli takımına gönderirken boşalan orta sahaya takviye için çalışmalara başladı.

Fenerbahçe, 2 sezondur Premier Lig ekiplerinden Tottenham forması giyen yıldız orta saha oyuncusu Sissoko'ya teklif götürdü. Merkez orta sahada görev yapan 29 yaşındaki futbolcu, sağ kanatta da görev alabiliyor.






Kaynak - Sporx