Teknik Direktör Vitor Pereira imza atar atmaz yeni sezon için kolları sıvadı. Portekizli çalıştırıcı, Fenerbahçe’nin geçtiğimiz sezon oynadığı derbileri ve bazı kritik maçları izleyerek tüm oyuncular hakkında bilgi topladı.

Ayrıntılı bir rapor hazırlayan ve bunu Sportif Direktör Terraneo’ya sunan Pereira’nın oldukça çarpıcı analizlerde bulunduğu öğrenildi. Öncelikle Meireles üzerinde duran ve vatandaşının yanlış bölgelerde oynatıldığının altını çizen Portekizli teknik adam, “Meireles yeni sezonda bu takımın lideri olacak” tespitini yaptı.

Bruno Alves’in takımda kalmasını isteyen Portekizli çalıştırıcı özellikle ayrılıp ayrılmayacakları merak konusu olan kaleci Volkan Demirel ile Emre Belözoğlu hakkındaki görüşlerini ise şöyle paylaştı:

‘Kariyeri belli’

“Volkan Demirel kariyeri ve kalitesi belli bir oyuncu. Tüm Avrupa kendisini tanıyor. Onun performansını yeniden yukarı çekebiliriz. Elimizde Volkan Demirel gibi bir oyuncu varken yeni bir isim aramaya gerek yok. Emre Belözoğlu ise saha içinde önemli işlere imza atan bir isim. Ancak oyun içinde daha sakin olmalı. Saha dışıyla fazla ilgilenmemeli. Sadece işine odaklanmalı.”

*Skorer