Aziz Yıldırım forma sponsoru Yandex'le yapılan imza töreninde konuştu..

İŞTE O AÇIKLAMALAR;

Anlaşmayı yaptık ve güzel  bir tanıtım yapmak istedik. Forma önüne Yandex arama motorunu ekledik. 18 sene başkanlık döneminde, gücümüzühep  yönetimden aldık. Sow dışında tüm transferlerin tamamını kendi gücümüz ve kendi kaynaklarımız ile yaptık. Bizim gücümüz taraftar. Taraftarın maddi destekleri ile yaptık. Bu sene yaptığımız transferlerin hepsi kulübün kendi kaynaklarıyla yapıldı. Ne ben ne de Fenerbahçeli bir zengin bir katkıda bulunmadı. Bir tek Ülker ile büyük bir anlaşma yaptık, bazı şirketlerle sponsorluk anlaşması yaptık, onlara da teşekkür ediyoruz.

"Yandex'le yaptığımız anlaşma karşılığında formamızı verdik ve 3 yıl anlaşma devam edecek. Ancak gelir, Fenerbahçeliler'in katkısı ile olacak. Kazanacağımız para taraftarımıza bağlı. Taraftarlar detayları yerine getirdikleri taktirde 30-40-50-100 milyon dolarları bulacak büyük kazançlar sağlayacak. Fenerbahçe yılda 100 milyon Dolar'lara gidecek kazanç sağlayabilecek. Yılda 100 milyon demek, Messi ve Ronaldo demek. Benden sonrakilere de tavsiyem, Fenerbahçe taraftarının istediği bir taraftar yapılabilir."

"Yandex'ten gelecek olan parayla Messiler Ronaldolar rahatça alınabilir. Ibrahimovic, Robben, bir kademe ilerisi Messi, Ronaldo'nun Fenerbahçe'ye gelmesi hayal değil. Bu nedenle Fenerbahçe taraftarını Yandex kullanmaya çağırıyorum. Diğer arama motorlarını unutacağız Yandex ile arama yapacağız. Diğer motorları kapattık, bir tek Yandex açık. Ben de bilgisayar bilmiyordum öğrendim bilgisayarı, ben de artık girmeye başladım. Yıl sonunda her kişinin menfaati kulübe 30-40 dolar arasında olacaktır. bunu kişilerle çarpınca oluşacak rakam ortadadır. emeği geçen herkese teşekkür ediyorum".