Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezonun devre arasında kadrosuna kattığı Mesut Özil ile ilgili yeni iddialar ortaya atılmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Katar'ı ziyaret eden yıldız futbolcu Mesut Özil için ayrılık iddiası gündeme gelmiş ancak tecrübeli futbolcudan konuyla ilgili bir açıklama yapılmamıştı.

Sarı Lacivertli takımın, Altay ile oynadığı son maçta sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Özil, bu sezon oynadığı 4 maçın hiçbirinde 90 dakikayı tamamlayamadı.

İngiliz ve İspanyol basınında yer alan haberlerde; Mesut Özil'in Fenerbahçe'de mutsuz olduğu ve takımdan ayrılacağı iddia edilmişti. Haberlerin detaylarında Mesut Özil'in devre arasında takımdan ayrılacağı ve MLS'in yolunu tutacağı öne sürülmüştü.

Türkiye'de çıkan haberlerin ardından İspanyol medyasının tarafından da manşetlere taşınan "Mesut Özil, Fenerbahçe'den ayrılarak Amerika'ya gitmek istiyor" haberleri Özil duvarına çarptı!

Kariyerine Fenerbahçe'de devam edecek olan Mesut Özil'in Sarı Lacivertli takımdan ayrılma gibi bir düşüncesinin olmadığı öğrenildi.

Sporx'te yer alan habere göre; Hayallerinin takımı olan Fenerbahçe'de forma giymekten dolayı gurur duyduğunu her fırsatta dile getiren Mesut Özil, çıkan transfer haberleri ile ilgili de yakın çevresine "Böyle bir durum asla yok. Fenerbahçe'de ve ailemin de mutlu olduğu Türkiye'de huzurluyum. En büyük hedefim Fenerbahçe forması altında şampiyonluk yaşamak ve bu şampiyonluğu yaşamak için de elimden gelen her şeyi yapacağım" dediği ifade edildi.

Kaynak: Fotomaç