Premier Lig ekiplerinden Arsenal forması giyen yıldız futbolcu Mesut Özil ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.

Bild'de yer alan habere göre; İngiliz ekibinde uzun süredir kadroya giremeyen 32 yaşındaki yıldız futbolcunun menajeri Muzzi Özcan ile Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin sportif direktörü Emre Belözoğlu'nun defalarda görüştüğü öne sürüldü. 

Geçtiğimiz günlerde Sarı Lacivertli kulübün kongre üyesi Murat Zorlu şu açıklamayı yapmıştı; “Mesut Özil yüzde 90 ihtimalle Fenerbahçe'de.''

 Öte yandan MLS ekiplerinden DC United'ında 32 yaşındaki Türk asıllı Alman futbolcuyu renklerine bağlamak istediği ancak mali nedenlerden dolayı transferin zora girdiği çıkan haberler arasında yer alıyor.

Haberin detaylarında; Maaş konusunda Fenerbahçe'nin yaratıcı bir çözüm üzerinde çalıştığı yine iddialar arasında yer alırken, Özil'in mevcut maaşının bir kısmından vazgeçmesi gerekiyor. Sarı Lacivertli kulübün maksimum 10 milyon euro teklif edebileceğine yer verildi.

Ayrıca haberde bu miktar için Fenerbahçe'nin sponsora ihtiyacı olduğu ve hali hazırda iki tane buldunduğu ifade edildi. Sponsorlardan birinin kulüp başkanı Ali Koç olduğu belirtilirken, Sarı Lacivertli başkanın şu açıklamasına da yer verildi;

“Mesut Özil, Fenerbahçe taraftarı. Fenerbahçe böyle bir mali yüke katlanamıyor. Bu güzel bir rüya. Rüya gerçek olursa harika olur. "

Acun Ilıcalı'nın da sponsor olabileceği çıkan iddialar arasında yer alıyor.