Fenerbahçe'nin orta saha oyuncusu  Miha Zajc, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

İşte Miha Zajcın açıklamaları:

"Harika bir hafta sonunu geride bıraktık. İyi oynadık ve 3 puanı hak ettik. Maçın başından sonuna kadar oyunu domine ettik ve bunun neticesinde 3 puan aldık. Bizler açısından bu çok ama çok önemliydi. Şimdi bir sonraki oynayacağımız maça hazırlanacağız. Umuyorum ki bu maçta da Galatasaray maçındaki gibi bir oyun ortaya koyarız

Harika bir sezon geçiriyorum. Takıma gol anlamında çok fazla katkı sağlayabildiğimi düşünüyorum. Bunun asıl sebebi takım olarak iyi bir oyun ortaya koymamızdan kaynaklı. Takım olarak iyi işler yaptığımızda oynaması çok daha kolay oluyor. Dediğim gibi iyi bir sezon geçiriyorum. İstatistik olarak da, kendi açımdan da pozitif bir süreç ilerliyor. Söylediğim gibi her maçı kazanmak çok önemli, Fenerbahçe’nin kazanması çok çok daha önemli.

Harika bir maçtı, harika bir atmosfer vardı. Bizler için taraftarlarımız bu atmosferi yarattılar. 90 dakika bize desteklediler, bu da bizim oyunumuz açısından artı bir durumdu ve oyunumuza çok fazla katkı sağladı. Benim için çok duygulu bir akşamdı. Kazandığınız zaman duygular üste çıkıyor. Kendinizi daha iyi hissediyorsunuz ve harika hisler taşıyorum. Galibiyeti getiren gollerden bir tanesini atmak benim için mutluluktu. O akşam harika hisler taşıdım.

Crespo gerçekten harika bir oyuncu ve şu an itibarıyla uyumlu bir şekilde oynadığımızı söyleyebilirim. Ama bu noktada tüm takım arkadaşlarımın saha içerisinde kendisini iyi hissetmesi çok önemli. Özgüvenli bir şekilde hareket etmemiz çok önemli. Zaten sahada da bu özgüven geldiği zaman beraber oynadığımızda bunun sonucunu görebiliyoruz. Onunla oynamak harika bir his. Tabii ki diğer takım arkadaşlarımla da aynı şekilde onlarla oynamak da harika bir his. Zaten 7-8 maçtır gösterdiğimiz performans, birlikteliğimiz bunu gösteriyor. Şu an itibarıyla kollektif anlamda çok büyük keyif alıyorum.
 

Şu an itibarıyla burada bulunmaktan dolayı çok mutluyum ve takımıma minnettarım. Takım anlamında iyi durumda olduğumuzu söyleyebilirim. Ben kişisel olarak sahaya odaklanmış birisiyim. Gün gün, hafta hafta kendini geliştirmeye çalışan, performansını yükseltmeye çalışan birisiyim. Gelecekle ilgili yorum yapmak istemem.
 
Sıra dışı bir goldü. Sadece gol olarak bakmamak lazım. Maçın önemi açısından, derbi galibiyeti açısından çok değerliydi. Duygu dolu bir anlardı. Kazandığımız için çok mutluyum.

Ben işimi yapmaya odaklı birisiyim. Hocanın istediği yerde her zaman elimden geleni ortaya koymaya çalışıyorum. Takıma yardım etmeyi çok seviyorum. Benim açımdan bu çok önemli.

Atmosferin değiştiğini söyleyebilirim. Bu değişiklik de bizim açımızdan çok önemli. Şu an itibarıyla herkes kendini evinde hissediyor. Kendimizi geliştirmemiz gereken noktaları da geliştirmeye devam ediyoruz. Sıkı bir şekilde çalışıyoruz. Bana göre anahtar noktalardan biri bu. Maç içerisinde, antrenmanlarda oyunumuzu oynarken oldukça rahatız ve oyunumuzu oynarken keyif alıyoruz. Bu noktada hocamızın da rolü çok büyük. Genel anlamda mutluyum.

Tabii ki taraftarlarımızın desteği muazzamdı. Bu destekleri gerçekten önemliydi. Umarım ilerleyen haftalarda da desteklerini sürdürürler. Onların destekleri bizler için daima çok önemli. Bizler daima bir sonraki hafta oynayacağımız maça odaklıyız. Sezon sonunda neler olacağını göreceğiz. Şu an itibarıyla bizim hedefimiz, önümüzde oynayacağımız her maçı kazanmak. Ondan sonrasında nelerin olacağını göreceğiz."