Daha önce Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş ve Galatasaray'ın yanı sıra Türkiye A Milli Takımı'nı çalıştıran Rumen teknik direktör Mircea Lucescu, Fenerbahçe ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Fanatik'e konuşan Rumen çalıştırıcı Lucescu, Sarı Lacivertli kulüp ile gündeme gelmesi üzerine şu ifadeleri kullandı; “Fenerbahçe’den teklif almadım. Ersun Yanal gelmeden Ali Koç ile iki kez görüşmüştük ancak bazı nedenlerden dolayı olmadı. Türkiye’de adımın geçtiğini duyuyorum, bu beni mutlu ediyor."

Kendini Türk futbolunun bir parçası olarak gördüğünü dile getiren deneyimli hoca şu şekilde konuştu; "Çalıştığım kulüplere büyük emeklerim olduğuna inanıyorum. Türkiye A Milli Takımı için de öyle. Türkiye hakkında ağzımdan asla negatif bir kelime çıkmaz. Tek isteğim büyük takımların sıkıntılı dönemlerini atlatmaları ve ayağa kalkmaları. Baharda takımlarınızı Avrupa sahnesinde görmek bana gurur verir" 

İsviçre'den teklif aldığını belirten Lucescu, Beşiktaş ile yaptığı görüşmelerden bahsederken polemik yaratmak istemediğini şu ifadelerle belirtti; "Sergen Yalçın’ı ve onun Beşiktaş’ını izliyorum. Fantastik işler yapıyor. Geleceği çok parlak bir teknik adam. Kendisine bol şans diliyorum. Kalbim onunla. Süper Lig'i yakından takip ediyorum. Çok ilginç bir şampiyonluk yarışı oluyor. Tüm takımların, hatta Beşiktaş’ın bile şansı var."

Kaynak: Goal.com