Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe'nin Beşiktaş ile deplasmanda 3-3 berabere kaldığı maçta sergilediği performansla alkış toplayan Nabil Dirar için Belçika'dan transfer iddiası ortaya atıldı. Faslı futbolcuyu devre arasında da isteyen Club Brugge'ün oyuncuya yaz aylarında imza attıracağı öne sürüldü. 
 
Fenerbahçe'nin 2017 yılında Monaco'dan transfer ettiği Dirar için Club Brugge iddiası ortaya atıldı. Ocak ayında futbolcuya talip olan Belçika kulübünün sezon sonunda bir kez daha şansını deneyeceği iddia edildi. Sarı lacivertli takımda bir süre kadro dışı kalan ve Ersun Yanal'ın gelişinin ardından yeniden takıma dahil edilen 33 yaşındaki futbolcu için sarı lacivertli yönetimin satış onayı verdiği ve Club Brugge'ün futbolcuyla yaz aylarında sözleşme imzalayacağı öne sürüldü. 
 
Kariyerine Belçika'da başlayan Dirar, 2006 yılında transfer olduğu Westorla'da sergilediği performansla Club Brugge'ün dikkatini çekti ve 2 yıl sonra bu takıma transfer oldu. Brugge'de iyi bir performans sergileyen Dirar, 4 sezon sonra Monaco tarafından transfer edildi. 2017'de Fenerbahçe'ye gelen futbolcu bu sezon 8 lig maçında forma giydi ve 2 asist yaptı. Dirar, Fas Milli Takımı'nda da 36 maçta 3 gol attı.




Kaynak:Futbol Arena