Fenerbahçe'nin süperstarı Nani, iddialı açıklamalar yaptı. Portekizli futbolcu ligin ilk yarısının sonunda, en iyi iki takımın zirvede yer aldığını söyledi. Beşiktaş’ın lider olduğunu hatırlatan tecrübeli futbolcu, Siyah-Beyazlılar’la ilgili övgü dolu ifadeler kullandı. Nani, “Daha önce de söylemiştim. Beşiktaş’ı çok beğeniyorum. Özellikle orta sahası ve forvet hattı müthiş oyunculardan kurulu” diye konuştu.

‘Beşiktaş’ın fikstürü zor’

29 yaşındaki futbolcu buna rağmen kendilerinin kalite ve yetenek olarak Beşiktaş’tan daha iyi olduğunu öne sürdü. Sezonun ikinci yarısında fikstür avantajının da kendilerinde olduğunun altını çizen Nani, “Çünkü Beşiktaş, Kadıköy’e konuk olacak. Ayrıca ilk 9 sırada yer alan takımlarla da deplasmanda oynayacaklar. Bu durum onların işini bir hayli zorlaştıracak. Kolay teslim olmuyorlar. Çok istekli ve arzulu oynuyorlar ancak şu bir gerçek ki şampiyonluğun favorisi biziz” dedi.

‘Fernandao’yu durdurmak imkansız’

Takım arkadaşlarının performansına da değinen Portekizli yıldız, “Van Persie çok kaliteli bir futbolcu. Çalkantılı günler geçirse de bize alıştı ve kendini buldu. İkinci yarıda gerçek Van Persie’yi göreceğimizden eminim. Fernandao da çok güçlü bir forvet. Onu durdurmak neredeyse imkansız. Gününde olduğunda takıma çok şeyler katıyor. Ayrıca kaptanımız Volkan Demirel’in de Avrupa’nın en iyi kalecilerinden biri olduğunu söyleyebilirim” ifadelerini kullandı.

KAYNAK: Fanatik