Vatan Gazetesi'nin haberine göre; sezon başı Manchester United’dan 6 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında 3 yıllığına Fenerbahçe'ye transfer olan Luis Nani, devre arasıÇin’den gelen astronomik teklif yüzünden oldukça sıkıntılı günler geçiriyor. Başkan Aziz Yıldırım’a “F.Bahçe’yi şampiyon yapmadan ayrılmak istemiyorum. Sezon sonu yeniden oturup, konuşuruz” diyerek, sarı-lacivertlilerde kalacağının altını çizen Portekizli yıldızın aldığı bu karar hayat arkadaşı Daniela Martins’i çileden çıkarttı.
 
Nani'nin yıllık 10 milyon Euro’luk garanti ücreti elinin tersiyle itmesiyle adeta çileden çıkan Martins, oyuncunun Çin’e ‘Tamam’ demesi için yoğun pres uyguluyor. Yaşanan bu gelişmeler sarı-lacivertli yönetimin şimdiden korkulu rüyası olurken, deneyimli yıldızın sezon sonunda Asya’dan gelen bu öneriye ‘Tamam’ demesinden endişe ediliyor.

İMZAYA AŞAMASINDA KRİZ ÇIKARTMIŞTI

 
Ortalığı karıştıran isim olan Martins, Nani’nin F.Bahçe’ye imza atma aşamasında da işi sürekli yokuşa sürmüştü. Sarı-lacivertlilerin sportif direktörü Terraneo, 2 kez gittiği Portekiz’de 29 yaşındaki oyuncuyla her konuda anlaşsa da kız arkadaşının engellemeleri yüzünden İstanbul’a eli boş dönmüştü.

Şimdilerde gözünü para bürüyen Nani’nin hayat arkadaşı, ‘Türkiye’de terör var’ bahanesiyle geçtiğimiz günlerde İstanbul’dan ayrıldı. İstanbul yaşantısına ayak uyduramadığı için ülkesine dönen Daniela Martins’in sürekli olarak Nani’yi F.Bahçe’den ayrılıp Çin’e gitmesi için telefonda taciz ettiği öğrenildi.

kaynak: fanatik