Fenerbahçe'nin cumartesi gecesi Kayserispor ile oynadığı Türkiye Kupası maçı sonrası, yabancı yıldızların bazıları bir eğlence mekanına giderek eğlenmişti.

Kulübün bilgisi var

Luis Nani, Robin van Persie, Simon Kjaer, Bruno Alves, Lazar Markoviç ve Michael Kadlec, kulüp tarafından kendileri için ayrılan locada eğlenmişti.

Futbolcular giriş yaptıktan kısa bir süre sonra aynı mekana gelen bazı kadınların da, locadaki eğlenceye dahil olduğu ileri sürülmüştü. Ancak işin aslının öyle olmadığı ortaya çıktı.

'Birlikteyiz' iddiası

Fenerbahçeli futbolcuların eğlence mekanına geldiğinden haberdar olan 3 kadının, bazı magazin gazetecilerini arayarak futbolculara katılacaklarını ileri sürdüğü öğrenildi.

Kadınlar, mekan girişinde bekleyen magazincilere içeride Fenerbahçeli futbolcularla eğleneceklerini söyledikleri, magazin gazetecilerinin ise bu iddia sonrası, "Selfie çekip, yollar mısınız" talebinde bulundukları bildirildi.

Locaya bile yanaşamadılar

Kadınların bu isteğe olumlu yanıt verdikleri ancak mekan içerisinde futbolcuların localarına yaklaştırılmadıkları ortaya çıktı.

Fenerbahçeli futbolcuların localarına yaklaşmak isteyen kadınlarla görüntülenmemek için, gecenin sonunda mekanın arka kapısından çıktıkları ifade edildi.  

Kaynak : Fanatik