Fenerbahçe'de sağ bek mevkinin yeni sahibi 26 yaşındaki milli oyuncu Nazım Sangare, takım arkadaşı Luiz Gustavo hayranı çıktı. Sangare, sadece saha yeşil zeminde değil saha dışında da Brezilyalı yıldızı dikkatle takip ettiğini ifade etti...

Başakşehir maçında attığı beraberlik golüyle takımını ateşleyen bek oyuncusu Sangare, FBTV'de Gustavo'ya övgüler yağdırdı. Ligdeki ilk golünü kaydettiği için mutlu olduğunu söyleyen başarılı oyuncu, Sambacı için de özel bir parantez açtı….

"Sadece saha içinde değil, saha dışında da Gustavo'yu örnek alıyorum. Her şeyine çok dikkat ediyor. Ben de aynısını yapmak istiyorum.".

NE YEDİĞİNE BİLE BAKIYOR

Sezon başında Antalyaspor'dan Fenerbahçe'ye transfer olan Nazım Sangare Brezilyalı yıldızın tam bir profesyonel anlattı, Ajansspor'un derlediği haberde sözlerini şöyle devam ettirdi;

"Gustavo'yu yakından takip ediyorum. Bazen kamplarda ne yediğine, ne içtiğine bile bakıyorum. Örneğin ben tatlıyı çok severim. Fakat onun tatlı yemediğini görünce ben de tatlıdan uzak durmaya karar verdim.".dedi.

Kaynak: Fotomaç