İlk günlerde Koç ile Comolli kah telefonda, kah yüz yüzde günde en az 2-3 saat konuşuyordu. Son dönemde ikilinin konuşma süreleri zaman zaman haftada bir keze düşmeye başladı.
Comolli hemen her gün bir futbolcuyla görüşüyor, bilgi alıyordu. Yanal’ın gelmesiyle futbolcularla sadece Yanal görüşüyor.

Hem Cocu hem de Koeman haftalık olarak Comolli’ye takımın son durumu hakkında rapor sunuyordu. Yanal geldiğinden beri vermedi.

Cocu ve Koeman'ın yardımcıları atletik bilgilerden oluşan bilgileri Comolli’nin önüne getiriyordu. Artık getirilmiyor.

Yönetim ilk yarıda futbolcuların sorunlarını kendilerine değil Comolli’ye aktarmasını istiyordu. Bu görev artık Volkan Ballı’da.

Sağlık ekibi futbolcuların sağlık durumlarıyla ilgili Cocu ve Koeman’dan önce Comolli’yi bilgilendiriyordu. Artık Comolli’ye bilgi verilmiyor.

Comolli’ye bağlı tek birim alt yapı kaldı. Alt yapıda ise profesyonel sözleşme imzalanın isimlerin neye göre seçildiği tartışılıyor.


COMOLLI AYRILMAK İÇİN 800 BİN EURO İSTİYOR

Bu arada Ersun Yanal’ın gelmesiyle atıl konuma gelen Damien Comolli’nin sözleşme feshi için istekleri soruldu… geride kalan 7 ayda 500 bin Euro’yu cebine atan Fransız’a, Fenerbahçe yönetimi 300 bin Euro daha verip karşılıklı sözleşme feshetmeyi önerdi. Comolli ise sözleşmesinde yazan maddeyi işleterek ayrılması halinde 800 bin Euro talep etti. Bu görüşmeler şimdilik soğumaya bırakıldı.

Kaynak: Fotospor