Sarı-lacivertli kulübün disiplin kurulu tarafından hakkında soruşturması açılan ve kendisinden savunma istenen TFF Başkanı Nihat Özdemir, gönderdiği dilekçeyle kongre üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı.

Nihat Özdemir, NTV'ye yaptığı açıklamada, "Ben artık kulüpsüz biriyim" ifadelerini kullandı.

NELER YAŞANMIŞTI?

TFF Başkanı Nihat Özdemir'in, Ekonomist dergisinin Instagram yayınında 'şike' sorususuna 'Türk futbolunda 9 yıldır şike tartışması yok' yanıtını verince sarı-lacivertli kulübün tepkisini çekti. Fenerbahçe ertesi gün resmi siteden TFF Başkanını hedef alan sert bir açıklama yayınladı. Aynı gün Fenerbahçe Başkan Vekili Semih Özsoy ile Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, kulüp televizyonunda Nihat Özdemir ile ilgili sert açıklamalarda bulundu.

Semih Özsoy ve Ali Koç'un açıklamalarında Nihat Özdemir'in kulüp üyeliği ile ilgili disiplin süreci başlatabileceklerini açıkladılar.

ÖZDEMİR: AÇIKLAMA FARKLI YERE ÇEKİLDİ

Semih Özsoy'un açıklamasının ardından Nihat Özdemir, TFF resmi sitesinden Özsoy'a ve Fenerbahçe'ye yanıt verdi. Bu olayların ardından TFF Başkanı Nihat Özdemir, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük ile mektuplaşmış, açıklamalarının farklı yerlere çekildiğini söylemişti.

(Kaynak:NTV Spor)