Nijerya'da son dönemde, futbolcunun yeniden milli takıma kazandırılması gerektiğine yönelik haberler dikkat çekti. Sosyal medya üzerinden görüşlerini bildiren Nijeryalı taraftarların da, Moses'in ikna edilerek yeniden milli takıma kazandırılması gerektiği yönündeki görüşlerini aktardıkları tespit edildi. Yazın oynanacak Afrika Uluslar Kupası'nda futbolcunun yeşil-beyazlı takıma büyük katkısı olacağına dikkat çekildi.


Wigan Athletic takımının eski futbolcusu Daniel Redmond, Moses için "Kariyerim boyunca birlikte oynadığım en iyi futbolculardan bir tanesi" dedi. Redmond'un bu sözleri de ülke basınında geniş yer aldı. Chelsea menajeri Sarri'nin Fenerbahçe'ye kiralanan futbolcunun performansını halen yakından takip ettiği de belirtildi. Moses'in gelecekte Sarri'nin planları içerisinde yer alabileceği de ileri sürüldü. 

Nijerya Teknik Direktörü Gernot Rohr, milli takımı bırakma kararını Moses'in kendisinin aldığını, geri döndüğü takdirde yeniden milli takım şansının olabileceğini dile getirdi. Rohr, "Moses'in emeklilik kararına karşıyım. Fikrini değiştirirse bana söylemeli, bakalım göreceğiz" diye konuştu.



Kaynak:Milliyet