Sarı-Lacivertli yönetim, Moussa Sow'un satılmasının ardından gündemine aldığı Brezilyalı genç yıldızın transferi için çalışmalarını sürdürüyor. Daha önce Santos kulübüne 10 milyon Euro'luk teklif yapan fakat olumsuz yanıt alan Fenerbahçe'den çok flaş bir hamle gelmesi an meselesi. Alınan bilgilere göre Sarı- Lacivertliler transferde taktik değiştirecek ve Gabigol'ün bonservisinin yüzde 50'sini almak için harekete geçecek.


SANTOS BU FORMÜLE DAHA SICAK BAKABİLİR
Fenerbahçe'nin yüzde 50 bonservis için Santos'a yine 10 milyon Euro'luk bin teklif sunacağı belirtiliyor. Sarı-Lacivertliler eğer Gabigol'ü bu şartlarda kadrosuna katmayı başarırsa, önümüzdeki yıllarda yapılacak olası bir satıştan kazanacağı bonservis gelirinin yarısını da Santos'a verecek. Geleceğin büyük yıldızı olarak gösteriyen Gabigol'ü elinden kaçırmak istemeyen Brezilya kulübünün böyle bir formüle daha sıcak bakabileceği konuşuluyor.

TERRANEO BREZİLYA'YA SEFER DÜZENLEYECEK!
Ortaya atılan bir başka iddiaya göre ise Fenerbahçe, Santos kulübüne "İmzaları şimdi atalım ama Gabigol'ü 2017-2018 sezonunda alalım" önerisini de sunacak. Bu durumda henüz 19 yaşında olan futbolcunun biraz daha tecrübe kazanması sağlanacak. Fenerbahçe Sportif Direktörü Giuliano Terraneo'nun önümüzdeki günlerde Brezilya'ya giderek yeni teklifi Santos'a ileteceği konuşuluyor. Alınacak yanıt çok büyük bir merakla bekleniyor.

BU SEZON 19 MAÇTA 5 GOL ATTI
Fenerbahçe'nin transferi için büyük uğraş verdiği Gabigol bu sezon Santos formasıyla 19 maçta 5 gol atıp 2 asist yaptı.