Dış basında yer alan habere göre; Çin Süper Ligi ekiplerinden Tianjin TEDA formasını giyen 30 yaşındaki Nijeryalı oyuncu Obi Mikel Çin'den ayrılmak istiyor.

Nijeryalı yıldız oyuncu Obi Mikel ile İngiltere Premier League ekibi Everton'ın ilgilendiği iddia edilmişti ancak oyuncu bu haberleri geçtiğimiz günlerde yalanlamıştı. Şimdi ise Obi Mikel'in adı Spor Toto Süper Lig ekibi Fenerbahçe ile anılıyor. 

Yaklaşık 1 yıl önce Chelsea'den ayrılarak Çin kulübü TJ Teda'ya transfer olan Nijeryalı orta alan oyuncusunun menajeriyle masaya oturuldu. Mikel'in TJ Teda ile sözleşmesini feshetmeye hazırlandığı ifade edildi. Bu durumda yıldız oyuncu bonservis bedeli olmadan transfer edilecek.

JOSEF-TOPAL'A BİR ŞEY OLURSA...

Aykut Kocaman da Ozan Tufan'ın kadro dışı kalması sonrası orta alanda oyuncu sıkıntısı yaşanması nedeniyle Mikel'in transferine sıcak bakıyor. Kocaman'ın "Josef veya Topal'a birşey olursa sıkıntı yaşarız" dediği öğrenildi. Eğer 30 yaşındaki futbolcunun maaşı konusunda anlaşma sağlanır ve kontenjan sorunu çözülürse transfer gerçekleşecek.