Fenerbahçe taraftarının sevgilisi Obradvic, Partizan'da forma giyen ve Sırpların Messi'si olarak bilinen Andrija Zivkovic'i futbol takımına tranfer etmek için aracı oldu. Partizan'la sözleşmesi sona eren 20 yaşındaki futbolcu İstanbul'a gelmek istemiyor. Geçen sezon Partizan'da 27 maçta forma giyen Zivkovic 4'ü Avrupa Ligi olmak üzere 12 kez fileleri havalandırdı. 8 de asist yaptı.

Andrija Zivkovic Kimdir?

Andrija Zivkovic, 11 Temmiz 1996'da Nis şehrinde dünyaya gelmiştir. 1,70 boyundaki Zivkovic sağ kanat oyuncusu olarak forma giymektedir. Ayrıca sol ayağınıda kullanmasından dolayı sol kanatta da oynayabilmektedir.

Profesyonel kariyerine Partizan altyapısında başlayan Andrija Zivkovic 2013 - 2014 sezonunda as takıma geçmeyi başarmıştır. Piyasa değeri şuan için 7 milyon avro olarak açıklansa da önümüzdeki yıllarda katlamasına kesin gözüyle bakılıyor.

Zivkovic bu sezon Partizan forması altında toplamda 27 maça çıkmış ve 12 gol 8 asistlik performans göstermiştir. Bu performansının 6 maçını Şampiyonlar ligi 5 maçını ise UEFA Avrupa Ligi'nde oynamıştır. Avrupa maçlarında toplamda 5 gol ve 5 asistlik performans göstermeyi başarmıştır.

Partizan ile sözleşmesinin bitmesine 3 ay kalmasına rağmen henüz sözleşme yenilemiş değil. Dolayısıyla transfer olacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Sırp oyuncunun kariyerinde 1 adet Sırbistan şampiyonluğu ve Sırbistan 21 yaş altı Milli takımı ile 2015 yılında kazanılmış Dünya şampiyonluğu bulunuyor.