Sarı-lacivertli takımda yaptıklarıyla efsane haline gelen Zeljko Obradovic için taraftarlar, Ali Koç yönetimien çağrıda bulundu. Sosyal medya üzerinden harekete geçen taraftarlar, Obradovic'in ölümsüzleştirilmesi adına yönetime teklifte bulundu.


"OBRADOVIC'İN HEYKELİ DİKİLSİN"

Fenerbahçeli taraftarlar, Kadıköy'de Ülker Stadı'nın yanında bulunan Yoğurtçu Parkı'ndaki Lefter Küçükandonyadis ve Alex de Souza heykellerinin yanına Obradovic'in heykelinin dikilmesini talep etti. Bu fikirleri için harekete geçen taraftarlar, Ali Koç yönetimine çağrıda bulundu.

"SALONUN ADI DA OBRADOVIC OLSUN"

Öte yandan Fenerbahçeli tarftarların, Obradovic ile ilgili heykel çağrısına spor yazarı Mehmet Demirkol destek verdi. Mehmet Demirkol, "Obradovic'in heykeli dikilsin haberi var, görüyorum ve artırıyorum; Yoğutçu Parkı'nın adı değişsin Obradovic Parkı olsun. Fenerbahçe, salonun adını da Obradovic yapsın." dedi.

"OBRADOVIC'TEN 4-5 COACH ÇIKARMALIYIZ"

Obradovic ile ilgili sözlerine devame den Demirkol, "Obradovic yüksek konstrasyonlu bir adam. Son 2 dakika, 20 sayı öndesin, hala birilerini azarlıyor. Zaman zaman eleştirdiğimiz tavırları da oldu. Bu milyonda bir tabii.. Doğru analiz yapmak lazım, buradan ne çıkaracağız? Buradan 4-5 tane coach çıkarmamız lazım. Mustafa Denizli ile Fatih Terim'e hoca yetiştirmedikleri için eleştiriler var ya; Mustafa Hoca da "Hoca olmak isteyen bir şeyler kapar" demişti. Biraz bilgili, iyi bakan adam, televizyondan izleyerek bile antrenör olabilir." ifadelerini kullandı.