Tecrübeli oyuncu Mehmet Topal oyuna girdiği sırada tribünlerin bir kısmından Islıklı tepki bir kısmından da destek aldı. Bu duruma haklı olarak sinirlenen Mehmet Topal oyundan çıkmak istese de Ersun Yanal onu alkışlayarak oyunda kalmasını istedi.


 
 Maç sonu bütün Fenerbahçe ekibi ve futbolcular Tecrübeli yıldız'ın yanına giderek kendisine sarıldılar ve tribünler de büyük bir destek verdiler. 
Maç sonu açıklamalarda bulunan Ersun Yanal:"Her oyuncumuz bu formayı terlettiği süre içinde bir değerdir. Maalesef Mehmet Topal’a yapılan eleştiriye katılmıyorum. Üzülüyorum ve onaylamıyorum. Biz geçmişten çok geleceği yaşayacağız. Bütün enerjimizi oraya çevirmeliyiz" diye konuştu.

Levent Ümit Erol'un sosyal medya 'dan  tecrübeli yıldız için yaptığı açıklamalarda; Fenerbahçe formasını giyen eski oyuncuların bazıları gibi takımı satıp Para peşinden gitmeyen takım için her zaman fedakarlık'ta bulunan, sakat olduğu zamanlarda bile takımına her zaman destek veren giydiği formaya ihanet etmeyen Tecrübeli yıldız Mehmet Topal'ı her zaman olduğu gibi yine savundu.