Engin Verel, bu yazıyı yazmak için Ozan Tufan'ın toparlanmasını beklediğini belirterek Beykoz'daki villalarda oturan baba Tufan'ın isyanını anlattı.

Bu konuyu epey zamandır biliyordum ancak Ozan'ın biraz toparlanıp öz güveninin gelmesini bekledim.

Nitekim son haftadaki performansı üst düzeye çıkmış, attığı golle yavaş yavaş kendine güvenini bulmaya başlamış.

Ve maçtan öncesi günlerini akşam yatılı olarak Samandıra Tesisleri'nde geçirmişti.

Sevgili Ozan'ın ve F.Bahçeli idarecilerin bu yazdıklarımı dikkatle okumalarını arzu ederim.

Çünkü bu hem Ozan için hem de Ozan'ın Fenerbahçe'ye bulunacağı büyük katkılardan dolayı kulübü bağlayacak bir konudur. Ozan Beykoz'un ünlü villalarında anne ve babasını taşımış.

Ancak ailesiyle o evde profesyonelce bir aile ortamında yaşayacağı yerde Ataşehir'de tek başına (!) yaşaması, kendine ve camiaya vereceği randımanın aşağı çekilmesiyle yarınlarda üzüntülü günler yaşabilir. Ama üzüntüyü bugün yaşayan ise ailesi.

Babasının Beykoz'daki villa çevresinde oturan spor camiasındaki Ozan'ın büyüklerine "Ozan'a söyleyin. Bizi buraya getirdi. Kendisi bizle oturmuyor. Ataşehir'de oturacağına bizle otursun" diye dert yandığı kulağıma geldi.

Evet, sevgili Ozan! Bu takımda sadece sen yıldız değil, takım kaptanı olarak yıllarca futbol oynayıp tarihe geçeceğin bu yeteneğini Ataşehir'deki evde tek başına yaşayıp yok edeceğine Beykoz'da ailenle birlikte yarınların kaptanı, Büyük Ozan'ı olarak yelkenini açık denizlere aç.