Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Pelkas için adeta transfer savaşı yaşanıyor. Birçok oyuncusuna Avrupa takımlarından teklifler olduğu iddia edilen Sarı Lacivertli takımda transferin en gözde ismi Dimitris Pelkas oldu.

Sabah'ın derlediği habere göre; Yunan basınından Sportime Greece, Dimitris Pelkas için Rubin Kazan ve Lyon'un devrede olduğunu öne sürdü. Rubin Kazan'ın devre arasında da Fenerbahçe'nin kapısını çaldığını belirten gazete, 6 milyon euro'ya ulaşan teklifin kabul edilmediğini iddia etti.

Dimitris Pelkas için Rubin Kazan'a Fransa'nın önde gelen kulüplerinden Lyon rakip oluyor. Rubin Kazan'ın devre arasında yaptığı 6 milyon Euro teklifini arttıran Lyon, Sarı Lacivertli kulübe 7.5 milyon Euro'ya ulaşan bir bonservis teklif etti.

Ancak Fenerbahçe, Yunan orta sahası için 10 milyon Euro'nun altında gelen teklifleri değerlendirmeyeceğini iki kulübe de ilettiği ifade ediliyor.

Öte yandan Pelkas'ın eski kulübü PAOK, oyuncunun transferiyle olan gelişmeleri yakından takip ediyor. Sezon başında Fenerbahçe'ye transfer olurken sözleşmesine konulan 'sonraki satıştan %20 pay' PAOK'u heyecanlandırıyor.

Pelkas bu sezon Sarı Lacivertli forma ile 34 maça çıkarken, 8 gol 8 asistlik performans sergiledi.

Kaynak: NTV Spor