Bayanlar Voleybol 1. Ligi'nde oynanan Fenerbahçe Grundig - Eczacıbaşı Vitra maçını başkan Aziz Yıldırım'la birlikte izleyen portekizli teknik adamın, takımın son durumuyla ilgili başkana bilgi verdiği öğrenildi.

Fenerbahçe'nin 3-1 kazandığı maçı coşku içinde izleyen ikilinin zaman zaman futbol sohbeti yaptığı ve Vitor Pereira'nın başkan Aziz Yıldırım'a biraz daha sabretmeleri durumunda, rakibi sindiren ve oyununu kabul ettiren bir takım olma yolunda olduklarını söylediği bildirildi. Portekizli teknik adamın başkan Aziz Yıldırım'a ligin ilk yarısını lider bitirmek için ellerinden geleni yapacaklarının sözünü verdiği de belirtildi.

Mersin İdman Yurdu maçı hazırlıklarını sürdüren sarı lacivertli takımda teknik direktör Vitor Pereira, Ozan Tufan'ın durumunu yakından takip ediyor.

Milli maçlar öncesi tüm hesaplarını Ozan Tufan üzerine yapan Portekizli teknik adamın, bu futbolcunun milli maçta sakatlanması üzerine endişelendiği öğrenildi.

MR'ı temiz çıkan milli futbolcunun durumunun iyi olduğu haberi üzerine rahat bir nefes alan Pereira'nın Mersin İdman Yurdu maçında kafasındaki oyun planını sahaya yansıtması bekleniyor.

Pereira'nın Ozan Tufan'ı, Josef de Souza'nın yerine onbirde oynatarak ofansif olarak daha güçlü bir takımla sahada olmak istiyor.

Milli takımlarından dönen tüm oyuncuların katılımıyla tam kadro çalışan sarı lacivertli takımda teknik direktör Pereira'nın sakatlıkları geçen Lazar Markoviç ve Abdulaye Ba konusunda kararsız olduğu, iki futbolcuyu da riske atmak istemediği belirtiliyor.

Lig TV