Fransız basınının, “Monaco’nun celladı” lakabını taktığı Emmanuel Emenike’den mutlusu yok. Fenerbahçe’ye güzel bir dönüş yapan Nijeryalı oyuncu, rövanşa da özel olarak hazırlanıyor. Teknik direktör Vitor Pereira da 29 yaşındaki futbolcuyla yakından ilgileniyor. 48 yaşındaki teknik adam, çarşamba günü oynanacak olan rövanşta da oyun planını Emenike’nin üzerine kuracak.

‘Daha çok boşluk bulacaksın’

Pereira, dünkü antrenmanda golcü futbolcuyla bir görüşme gerçekleştirdi. Bir kez daha performansı nedeniyle Emenike’yi tebrik eden başarılı teknik adam, “Fransa’daki maçta işin daha kolay olacak. Gol atmak için üzerimize gelip, daha ofansif oynamak zorundalar. Rakip savunmayı artık daha da iyi tanıyorsun. İstediğin boşlukları bulacaksın. İstanbul’da olduğu gibi rövanşta da Monaco’yu yıkıp geçeceksin. Bu konuda sana sonuna kadar güveniyorum” ifadelerini kullandı.

‘Üzerime düşeni yapacağım’


Emmanuel Emenike, bu sözlere, “Kendimi hem fiziken hem de mental açıdan çok iyi hissediyorum. Üzerime düşen görevi en iyi şekilde yapacağımdan şüpheniz olmasın. Rövanşta da golümü atıp, takımıma en güzel şekilde katkı sağlayacağım” karşılığını verdi.

Van Persie yine zor

Sakatlıktan bir türlü kurtulamayan Hollandalı oyuncu, dünkü antrenmanda da takımdan ayrı çalıştı. Ağrıları devam eden Van Persie, kendisi için hazırlanan özel programı uyguladı. Bir türlü takım arkadaşlarına katılamayan Uçan Hollandalı’nın Fransa’daki rövanşta da kadroya girmesi zor görünüyor.

Kaynak : Fanatik