Transferde ağırlığını savunmaya hattına veren Sarı-Lacivertliler, Martin Skrtel, Roman Neustadter, Van der Wiel ve İsmail Köybaşı gibi önemli isimleri takıma kazandırmıştı. Aatif’ı alarak hücum bölgesini güçlendiren Fenerbahçe’de tek eksik 10 numara mevki... Diego’yu gönderen Kanarya pek çok isimle temas kururken, henüz somut adım atmış değil.

Bunun en büyük sebebi UEFA’nın denetlemesi. Sarı-Lacivertliler oyuncu satmadan transfer yapamıyor ve bu şartlarda elinde sadece 2.5 milyon Euro’luk bütçe var. Yönetim bu rakamı kesinlikle aşmak istemiyor, dolayısıyla görüşmeler ağırdan alınıyor. Önceliğini şimdilik Belhanda’ya veren Fenerbahçe, alternatif isimler üzerinde de çalışıyor. Sarı-Lacivertliler’in en iyi ihtimalle önümüzdeki ayın ortasına doğru 10 numara konusunu çözmesi bekleniyor.

Zaten Salih Uçan’ın da şu ana kadar gösterdiği etkili performans fazlasıyla umut verici. Nitekim teknik direktör Vitor Pereira’nın da yönetimle yaptığı görüşmede, “Salih Uçan takıma müthiş döndü. 2 yıl İtalya’da iyi tecrübe kazandı. Bu bölgede açığı şimdilik kapattı” ifadelerini kullandı. Monaco ile oynanan ilk maçta oldukça etkili olan Salih, transfer yapılmazsa Fenerbahçe’nin yeni sezondaki maestrosu olacak.  

Kaynak : Fanatik