Pereira şikayetçi

Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira oyuncuların kendisi kadar azimli ve özverili olmadığı görüşünde olan Pereira bunu takıma nasıl yansıtabileceğini kara kara düşünürken nasıl bu kadar pasif bir oyun sergilediklerine anlam veremiyor. 

Taraftar bölündü 

Geçen sene takımı sırtlayan isimlerin özellikle Emre Belözoğlu'nun takımdan gönderilmesinin yanlış olduğunu ama artık geri dönülemeyeceğini ve yep yeni bir Fenerbahçe parolasıyla yapılan transferlerin ve takımın birbirine alışmasının uzun sürebileceğini Fenerbahçe'nin hala zamana ihtiyacı olduğunu düşünen az sayıda taraftar olsa'da büyük bir kesim bu işin Pereira ile olamayacağını hatta keşke İsmail Kartal kalsaydı gibi söylemlere kadar giden taraftarlarda yok değil. 

Peki çözüm ne ?

Fenerbahçe'de çözüm otorite Pereira oteritesini kurarken takımın önemli isimlerini kaybediyor buda takıma zarar veriyor.Pereira'nın futbolcularla tek tek konuşup gönül alması ve yeni antrenman taktikleri geliştirmesi gerek. Özellikle kondisyon... Belli başlı zamanlarda sahada çok etkin bir Fenerbahçe olabiliyor ancak bu etki 5 bilemedin 10 dakika sürüyor bu da Fenerbahçe'de kondisyon eksikliği olduğunun açık bir kanıtıdır. Birde bekler Fenerbahçe önümüzdeki 4 sezonda hep bekleri ile iş yaptı Hasan Ali ile derbi kazanmış bir takımın bekleri nasıl olurda ileri çıkmaz bekleri yeniden oyuna kazandırması gerek pereira'nın