Fenerbahçe'de sürekli kırmızı alarm veren savunmaya yönetim el koyuyor...

Büyük umutlarla transfer edilen Simon Kjaer'in şu ana kadar gösterdiği performans nedeniyle hayal kırıklığı yaşayan Sarı-Lacivertli ekip, sakatlıktan yeni dönen Abdoulaye Ba ve Sarı-Lacivertli taraftarların iyince gözünden düşen Bruno Alves'ten de beklediği verimi bir türlü alamıyor. Sarı-Lacivertli Yönetim, her maç baş ağrıtan savunma sorunlarını ara transfer döneminde bitirmenin planlarını yapıyor.

Portekiz basınına göre Sarı-Lacivertli takımın gözü Porto'nun kaptanı Maicon Pereira Roque'de.

SEZON BAŞINDA DA FENERBAHÇE ONU İSTEMİŞTİ

Gazete ve internet sitelerinde çıkan haberlere göre yönetim, teknik direktör Vitor Pereira'nın eski öğrencisi olan Brezilyalı stoperi kadrosuna katmak için büyük uğraş veriyor.

Fenerbahçe'nin sezon başında da Maicon icin Porto'nun kapısını çaldığını fakat olumsuz yanıt aldığını yazan Portekiz basını, iki kulüp arasında ocak ayında yeniden görüşmelerin başlayacağını duyurdu. Maicon'un 2017 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

İTALYAN VE İSPANYOL TAKIMLARI DA PEŞİNDE

Porto defansının sigortası olan Brezilyalı yıldız, Şampiyonlar Ligi'nde takımının Chelsea'yi 2-1 yendiği maçta galibiyet golünü atmıştı.

Müthiş güçlü fiziği ve hava hakimiyeti ile dikkatleri üzerine çeken 27 yaşındaki futbolcu, daha önce Portekiz'de Nacional ve ülkesinde Cruzeiro ile Cabofriense formalarını giydi. Adı uzun süredir İtalyan ve İspanyol takımları ile anılan Maicon'un bonservis bedelinin ise 11 milyon Euro civarı olduğu ifade ediliyor.