Fenerbahçe’de ilginç gelişmeler yaşanıyor. Kasımpaşa maçında alınan galibiyete rağmen ortaya konan futbol beğeni toplamazken, yönetim Teknik  Direktör Pereira’ya ilk kez müdahale etti.

Portekizli hocanın Sarı-Lacivertli takıma laktak testi, yağ ölçümü ve kuvvet antrenmanı programlarını uygulamadığı ortaya çıktı.
Portekizli teknik adam, bu tür programların bilimselliğine inanmadığı için yaptırmadığını söyledi. Pereira’nın ayrıca takıma güç çalıştırması yaptırmamasının da sakatlıklara neden olduğu iddia edildi.

Daha önce çalıştırdığı Porto ve Olympiakos’ta da bu tür testleri yaptırmadığı öğrenilen Pereiara’nın bu durumunu değerlendiren yönetim son zamanlarda arka arkaya yaşanan sakatlıkların ardından Teknik Direktör Pereira ile bu konuda bir değerlendirme toplantısı yaptı.

GÜÇ DEPOLANIYOR!
Yöneticilerin önce düşüncelerini Pereira’ya aktardığı ve Portekizli hocaya, “Keşke laktak ve yağ testi yapılsaydı. Bu her hocanın yaptığı bir uygulama. Kararınıza saygı duyuyorum. Ancak bundan sonra hiç olmazsa güç çalışması yaptırın” dediği belirlendi. Yönetimin bu ricası üzerine Pereira’nın kuvvet antrenmanlarını programa koyacağı belirlendi. Sırada laktak testi ve yağ ölçümleri var.