Sivasspor’u 2-1 yenerek Spor Toto Süper Lig’de ilk yarı 40 puanla 2. sırada tamamlayan Fenerbahçe’de Vitor Pereira, mücadeleyi değerlendirdi.

İlk yarıdaki skorun oyunun hakkını yansıtmadığını belirten Pereira, “1. dakikadan 90. dakikaya kadar baskılı bir oyun oynadık. Hücumu istedik ve pozisyonlar ürettik. Bu pozisyonları değerlendirebilseydik maçı çok erkenden bitirebilirdik. İyi organize olan bir takımla oynadık. Takımımın mücadele gücü her zaman yüksekti. Hiçbir şey yokken kalemizde gol gördük. Soyunma odasına giderken hak ettiğimiz sonucu alamadık. İkinci yarıda dağınık görüntü sergiledik. Ama yine de 2-3 gol atabilirdik. Pozisyonları sonuçlandırma anlamında olgunluğa ulaşamadık” ifadelerini kullandı.

TARAFTARA TEŞEKKÜR

Portekizli teknik adam, her zamanki gibi taraftarlar hakkında da konuşarak, “Taraftarlarımıza gerçekten harika. Hiçbir çalıştığım kulüpte böyle tutkulu bir taraftar görmedim. Bugün aldığımız galibiyette bize çok yardımcı oldular. Takımım ve kendim adına onlara teşekkür ediyorum. İçeride ve dışarıda her zaman yanımızdalar” yorumunu yaptı.

“EN İYİ OLDUĞUMUZU KANITLAMAMIZ GEREKİYOR”

Fenerbahçe’nin hocası Pereira, ligin ikinci yarısına kendilerinden emin olarak gittiklerini ve çok çekişmeli 17 hafta olacağını söyleyerek, “Ligin ikinci yarısı da ilk yarıda gibi çekişmeli geçecek. İlk 2 sıra arayı açmış gibi görünüyor. Ama 3’ten aşağısı birbirine yakın. Çok pozisyona giriyoruz ve iyi futbol oynuyoruz. Kendimizden emin olarak ikinci yarıya giriyoruz. Dinlendikten sonra ikinci yarıyı düşüneceğiz. İkinci yarıda bir kez daha en iyi olduğumuzu kanıtlamamız gerekiyor” dedi.