Geçen hafta Beşiktaş maçına çıktığı ilk 11'le devam eden Phillip Cocu, ilk haftaların beğenilen isimleri Barış Alıcı ve Eljif Elmas'ı ise bu 11'lere dahil etmedi.


Kalede yeni transfer Harun Tekin değişmez isim haline geldi. Beklerde Şener ve Hasan Ali, ilk yazılan isimler oldu. Martin Skrtel'in sakatlığı nedeniyle Diego Reyes ve Roman Neustadter ise arka arkaya üçüncü maçlarına çıktılar.

Orta sahada ise yeni transferler Yassine Benzia ve Jailson, Cocu'nun asları oldu. Mehmet Topal ise savunma önünde orta sahanın yeri garanti isimleri haline geldi.

Islam Slimani, yeterince gol atamasa da mücadelesi ve performansıyla Phillip Cocu'nun değişmez oyuncusu oldu. Andre Ayew, kanattaki performansıyla Hollandalı teknik adamı tatmin etti ve 11'deki yerini kaybetmedi.

Fenerbahçe'nin sol kanadındaki sürekli değişim ise son 3 lig maçında sona erdi. Aatif Chahechouhe, burada Valbuena, Alper Potuk ve alternatif olarak Eljif Elmas'e rağmen formansın sahibi oldu.

PHILLIP COCU DEDİĞİNİ YAPTI!

Phillip Cocu, Beşiktaş maçı sonrası, "Kafamda bir ilk 11 var. Sakatlık olmazsa yüzde 90-95 kafamda kadro var. Çok değişiklik yapmayı sevmem. Bizim ihtiyacımız olan istikrar. Saha içinde topsuz hareketliliğe daha fazla ihtiyacımız var." ifadelerini kullanmıştı.