Real Madrid'de kötü gidişatın faturası Teknik Direktör Julen Lopetegui'ye kesiliyor..

La Liga'da son olarak ezeli rakibi Barcelona karşısında 5-1'lik ağır bir yenilgi alan Real Madrid, ligde geride kalan 10 haftada 6. puan kaybını yaşamıştı..

Goal'ün edindiği bilgilere bugün akşam saatlerinde toplanacak olan Real Madrid Kulübü yönetim kurulu, toplantının sonunda Julen Lopetegui'nin görevine son verildiğini resmen duyuracak..

Öte yandan Real Madrid Kulübü'nün üst düzey bir yetkilisi, Goal'e yaptığı açıklamada, "Bir karar almak durumundayız. Bu şekilde daha fazla zaman kaybedemeyiz." diye konuştu..

Real Madrid yönetiminin yeni teknik direktör adayı ise son olarak Chelsea'yi çalıştıran ve Fenerbahçe'nin de radarında olan Antonio Conte..

Kulüp yönetiminin Barcelona ile oynanan maçtan sonra temasa geçtiği Conte'nin Pazartesi veya Salı günü Madrid'de olması bekleniyor..

Bilindiği üzere Real Madrid, Zinedine Zidane ile yollarının ayrılmasının ardından da Conte'ye teklif götürmüş ancak başarılı teknik adam o dönem Chelsea ile yaşadığı belirsizlik nedeniyle bu teklifi geri çevirmişti..