Fenerbahçe sezon sonunda Teknik Direktör Vitor Pereira ile yolları ayırmaya hazırlanıyor. Sarı-Lacivertli yönetim takımın başına dünya çapında bir teknik adam getirmek için düğmeye bastı.

Başkan  Aziz Yıldırım'ın hedefindeki ilk ismin  Fenerbahçe'nin eski hocası Joachim Löw olduğu belirlendi. Alman Milli Takımı'nın teknik diretörlüğünü yapan Löw'ün sözleşmesi 2018 yılında bitiyor.  Fenerbahçe'nin bu nedenle Alman  Futbol Federasyonu'na tazminat ödemeyi teklif edeceği de sızan haberler arasında...

Fenerbahçe Yönetimi önümüzdeki günlerde Löw ile bir araya gelerek Euro 2016 sonrası Sarı-Lacivertli takımın başına geçmesini isteyecek.  Fenerbahçe Başkanı  Aziz Yıldırım'ın Löw'ün menajeri  Harun Arslan ile gelecek hafta bir görüşme yapması bekleniyor.

Sarı-Lacivertli kulübün Başkanı Yıldırım'ın, Löw'e reddemeyeceği bir teklif yapacağı ifade ediliyor.

GEÇEN SEZON YAPILAN TEKLİFİ GERİ ÇEVİRMİŞTİ

Bir dönem  Fenerbahçe'de çalışan ancak başarısız olduğu için görevine son verilen Joachim Löw son yıllarda Sarı-Lacivertli kulüple sıcak ilişkiler içinde...

Löw'ün de  Fenerbahçe'yi çok sevdiği ve bu nedenle Sarı-Lacivertli takımı birgün yeniden çalıştırmaya sıcak baktığı öğrenildi.  Fenerbahçe Yönetimi geçen sezon Vitor Pereira'dan önce Löw'e teklif götürmüş ancak Alman teknik adam bu teklifi geri çevirmişti.  Fenerbahçe'nin Alman hocadan olumsuz bir yanıt gelmesi halinde listesindeki diğer isimlerle temasa geçebileceği öğrenildi.

İKİ TAKIMI DA ÇALIŞTIRMA FORMÜLÜ

Sarı-Lacivertli Yönetim, Alman Milli Takımı ile sözleşmesi olan Joachim Löw'e alternatif bir formül de üretti.

Eğer Alman  Futbol Federasyonu tazminat teklifini kabul etmezse, tecrübeli hocanın hem Alman Milli Takımı'nı hem de  Fenerbahçe'yi çalıştırması için bir teklif sunulacak.