Maç sonunda spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, maça dair değerlendirmelerde bulundu.

- Maçı Fenerbahçe'den aldılar! -

Çok küçük hamlelerin maçı etkilediğini söyleyen Rıdvan Dilmen, "Üniversitelerde profesörlere bizde, 'Hocam' derler... Teknik direktöre de 'hocam' derler. Bir de hakemlere... İki tane hoca, maçı Fenerbahçe'den aldı. Birisi Dirk Advocaat, diğeri ise hakem Halil Umut Meler. Yardımcı hakem nereden gördü de Meler'e 'Bu pozisyon penaltı' dedi ? anlamadım. Hatayla bazı yanlışları ayırmak lazım." dedi.

- Advocaat çok çaba gösterdi! -

Teknik direktör Dirk Advocaat'ın suçlu olduğunu belirten Dilmen, ''Teknik direktöre de gelelim. Advocaat 11'e 10 oynanan maçın 1-1'e gelmesi için çok çaba gösterdi. Hakem de yardımcı olunca başardı. Doğal akışında giden bir mücadele olmadı açıkçası. Antrenör açıklama yapıyor bir gün önce, "Sert geçecek" diyor. Fenerbahçe için mazeret olmamalı diyoruz ama bu da mazerettir. Hakem aldı 2 puanı, gitti. Beşiktaş'ı geçme şansını zaten az görüyordum, dört takım arasında en az şansı zaten Fenerbahçe'ye veriyordum ama bu şekilde ligden koptu." şeklinde konuştu.

- Fenerbahçeliler dikkatli olsun! -

Rıdvan Dilmen sözlerine, ''Galatasaray mesela bugün ofsayttan golle yenildi, ne olacak? Fenerbahçe'yi de kaşıyorlar, tırnak atıyorlar. Bu bir tuzaktır, Fenerbahçeliler dikkatli olsun." diyerek son verdi.