Fenerbahçe Spor Kulübü, Robben transferini dolaylı yoldan ilan etti! Bugün Fenerbahçe resmi internet sitesinde 18.20'ye geri sayım yapılması sarı-lacivertli taraftarlarda heyecan yaratmıştı. Ve beklenen an geldiğinde, resmi internet sitesinden sürpriz bir reklam filmi yayınlandı.

VAN PERSİE MÜJDEYİ VERDİ
Sarı-lacivertlilerin ana sponsoru 'FB Yandex' reklamında Hollandalı yıldız Robin van Persie de yer aldı. Reklamda, gazete okuyan bir genç Fenerbahçeli arkadaşına, "Robben'i alıyormuşsunuz. Sizin başkan Robben'i alsın varya ben de bikini giyip burada tur atmazsam adam değilim!' diyince bir anda Van Persie ortaya çıkıyor ve, "FB Yandex'e gir. Bikin yaz, Robben gelsin" cevabını veriyor. Bu diyalog, Fenerbahçe Robben transferini resmi olarak duyurdu şeklinde yorumlanıyor.

BİKİNİ GÖNDERMESİ
Reklam filminin son bölümünde ise gazeteyi okuyan gencin bikini giydiği görülüyor ve Van Persie ile Fenerbahçeli taraftar kahkahalara boğuluyor. Ahmet Çakar, Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale çıktığı sene "F.Bahçe Sevilla'yı elerse bikini giyerim" demişti